Info om Streetpower / Instruktører

Instruktører

Jacob Sønderrup
Tlf.: 2146 0804
Jacob er pædagog og har gået til gymnastik det meste af sit liv, og de sidste mange år har den stået på parkour.

Jacob underviser i Parkour, Streetboard - Skateboard - Boksning -Gymnastik og meget mere. Jacob er totalt cool og mentor for mange unge mennesker.
Mads Marius
Tlf.: 20876073
Mads er Parkour og Capoeira instruktør
"Jeg elsker at blande kampsport (capoeira) med parkour. Det giver et lækkert flow med dans, akrobatik og energi. Når jeg ikke er atktiv, så er jeg stærkt interesseret i emnet 'selvværd', og i den relation har jeg min egen virksomhed, som stræber efter at udvikle potentiale hos unge mennesker.
Johanne Østervig Kjærulff
Johanne Østervig Kjærulff skal stå for fælles streetopvarmning og undervise i rytmegymnastik, streetdance, mave, balle, ryg, og smidighedstræning…plus meget mere....
Mille Grønvold
Mille Grønvold skal stå for fælles streetopvarmning og undervise i rytmegymnastik, streetdance, mave, balle, ryg, og smidighedstræning…plus meget mere....
Sebastian Barnewitz
Tlf.: 40 11 60 14
Sebastian er mountainbike, parkour og streetboard instruktør. Han står også for repartioner af udstyr. Sebastian har tidligere været til DM i streetboard i Odense.
Siggi Staunsager
Parkourmester
Tlf.: 22 46 39 96
I min fritid er jeg meget aktiv og elsker at bruge min krop fysisk. Blandt andet går meget op i Parkour og har gjort det siden jeg var omkring 15 år.
Parkour åbnede mine øjne for hvor fedt det er at bruge hele sin krop på en anderledes måde og hele tiden udfordre sig selv. Fitness er også noget jeg bruger lidt tid på, da jeg synes det er vigtigt at have en stærk og sund krop.
Jeg har været Parkour træner i flere år og det er noget jeg virkelig brænder for. Synes det er fedt at man kan lære andre nye ting, men også selv blive bedre og blive inspireret af andre.
Henrik Barnewitz
Tovholder og udviklingsmester
Tlf.: 40 11 06 14
Henrik er tovholder og projektmager i Streetpower og han arbejder altid for, at give børn og unge nye sjove og aktive oplevelser.
Mads Egeberg Carlsen
Mads er Parkour instruktør
Streetpower  | Tlf.: 40110614 | henrikbarnewitz@gmail.com