Arrangementer / Gratis parkour

Gratis parkour

Gratis parkour
 
Streetpower inviterer til Gratis parkourundervisning for alle drenge og piger
Tag en ven med, og bliv udfordret på krop og sind

Streetpower arrangerer gratis parkour undervisning for alle børn og unge over 2 torsdag med parkourmester, Mathias Rasmussen samt Streetpower´s egne instruktører.
Mathias er en af Danmarks allerbedste parkourinstruktører og nu kommer han og underviser hos Streetpower torsdag den 17. november & torsdag den 24. november.

Det hele går løs på DGI Panteren begge dage, hvor der vil blive undervist i alt det basale, og det mere akrobatiske indenfor parkour.

Parkour handler om at komme hurtigst fra A til B med egen krop ved hop og spring. Mathias vil vise de mange metoder og spring, som man kan gøre brug af - uanset hvilke forhindringer der er foran en.

Om du er ny til parkour, eller øvet, så vil der være mulighed for at blive udfordret på alle niveauer. Alle er velkommen til at tage et par venner med, så I alle kan få prøvet kræfter af med jer selv, og de mange muligheder i vil opleve.
Streetpower er en forening, hvor der er mulighed for at lave parkour, rytmegymnastik, skating, løbehjul, boldspil og alt på hjul og meget mere. Der er rig mulighed for at blive udfordret - uanset dit niveau og alder.

Arrangementet er støttet af #GADEIDRÆT - Den nationale platform for gadeidræt. 
Streetpower  | Tlf.: 40110614 | henrikbarnewitz@gmail.com